Activitate

Vacanțe și călătoriiwww.vacantesicalatorii.ro
Vacanțe și călătorii este un jurnal de călătorii, centrat pe experiență, ce își dorește să documenteze și să inspire destinații interesante și de actualitate. Narațiunile personale sunt completate periodic de recenziile dedicate literaturii de călătorie. Încurajăm descoperirea de frumos, curiozitatea și înțelegerea tuturor locurilor vizitate.

Turismul responsabilwww.turismulresponsabil.ro
Turismul responsabil este o platformă de afirmare a contribuțiilor știintifice și de prezentare de bune practici în domeniul turismului reponsabil, pentru a contribui la dezvoltarea turismului din perspectiva societății cunoașterii. Conținutul ajută persoanele interesate, atât din mediul privat, cât și din mediul instituțional să fie la curent cu evoluția turismului conștient.

Conferințele Amfiteatru
„Întâlnirile Amfiteatru” reprezintă o serie de conferințe dedicate dezvoltării locale. Organizate periodic, online sau offline, acestea aduc informații ce răspund întrebărilor de actualitate din domeniul turismului și ospitalității productive.

Caleidowww.caleido.ro
Caleido este o platformă culturală pe care se construiește dialog intercultural între minoritățile culturale și etnice din România. Punem în scenă diversitatea culturală și vorbim despre cele mai importante teme care polarizează societatea actuală. Tragem un semnal de alarmă asupra situației incerte și instabile a teatrului independent și a artelor performative în general, punând în lumină eforturile creatorilor acestora.

Avdives, khetaneswww.avdiveskhetanes.ro
„Avdives, khetanes” („Astăzi, împreună”) este un proiect ce urmărește creșterea calității vieții, incluziunea și abilitarea comunităților de romi din două zone marginalizate ale României – com. Belin, jud. Covasna, și cartierul Ferentari, București. Proiectul beneficiază de un grant oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE și Norvegiene în cadrul Programului Dezvoltare locală.

Nucleowww.nucleoferentari.ro
Nucleo – Activare în Ferentari este un proiect de informare și instruire în dezvoltare comunitară și advocacy, derulat cu sprijinul Active Citizens Fund România, în cadrul programului finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Proiectul urmărește formarea unui nucleu de acțiune format din locuitorii zonei care să asigure un acces real la drepturile cetățenilor din cartier.

Observator Turisticwww.observatorturistic.ro
Observator Turistic este un instrument ce pune la dispoziție celor interesați informații de piață care ajută la luarea deciziilor în sectorul public, precum și între companii și profesioniștii din
industria ospitalității și a domeniilor conexe. Platforma promovează inițiative naționale și internaționale, precum și analize și cercetări din domeniul turismului.

Neets Constanțawww.neetsct.ro
„Pentru tinerii NEETs Constanța” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman ce are ca scop dezvoltarea profesională și integrarea pe piața muncii a tinerilor NEETs din județul Constanța printr-o intervenție țintită și integrată, promovând astfel ocuparea inclusivă, sustenabilă și de calitate a forței de muncă și contribuind la reducerea inegalităților sociale.

Neets Centruwww.neetscentru.ro
„Intervenţie integrată pentru tinerii NEETs din regiunea Centru” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman ce are ca scop îmbunătățirea nivelului de competențe şi creşterea ocupării în rândul tinerilor NEETs înregistrați la Serviciul Public de Ocupare din regiunea Centru.

SNFTwww.snft.ro
Salonul Național de Fotografie Turistică promovează talentul și pasiunea pentru fotografie, atât pentru fotografii amatori, cât și pentru profesioniști. Lansat în anul 2005, la eveniment s-au înscris, de-a lungul timpului, peste 5000 de concurenți cu mai mult de 60.000 de fotografii, văzute de cel puțin 200.000 de vizitatori în expoziții la fata locului sau on-line.

Turismul de sănătatewww.turismuldesanatate.ro
Turismul de sănătate este o platformă de colaborare știintifică, lansată odată cu prima ediție a Forumului Internațional pentru Turismul de Sănătate. Încurajăm valorificarea responsabilă a resurselor naturale în contextul național și internațional, țara noastră dispunând de un bogat potențial natural terapeutic, de specialiști și programe în domeniu, precum și de tradiții recunoscute in plan internațional.

Sănătate Româniawww.sanatateromania.ro
O serie de conferințe, publicații științifice și profesionale, cursuri, și aplicații informatice care se adresează specialiștilor, cercetătorilor, decidenților și tuturor celor intersați, cu scopul de a identifica și aplica soluții coerente, acceptate și realizabile in domeniul managementului calității în sănătate. Susținem accesul la o expertiză națională valoroasă, pusă în acord cu tendințele europene și internaționale.