SPECIALIST IN TURISMUL RESPONSABIL

Candidatul ideal
– Studii superioare finalizate
– Bune cunostinte de limba engleza
– Persoana creativa, cu excelente abilitati de comunicare, interesata de trendurile actuale in turism, in special in zona de Turism Responsabil.
– Capacitatea de realizare de pachete turistice si de promovare a acestora intr-un mod proactiv 
Ce oferim:
– Posibilitatea de dezvoltare a carierei intr-un mediu de lucru profesionist si dinamic;
– Dezvoltarea competentelor profesionale;

Pentru a aplica la acest job, va rugam sa trimiteti CV-ul, insotit de o scrisoare de intentie, pe adresa de e-mail daniela.steiner@fundatia-amfiteatru.ro

Despre Turismul Responsabil
Conceptul de Turismul Responsabil a fost promovat, in Romania, incepand cu Forumul International pentru Turismul Responsabil organizat de Fundația Amfiteatru, în anul 2012. Ulterior, evenimentul a generat un program de sine statator.
Programul, acum international, cuprinde orice forma de turism care raspunde nevoilor de calatorie si petrecere a timpului liber, intr-o maniera responsabila, avand un impact pozitiv atat asupra mediului inconjurator, cat si asupra economiilor si comunitatilor locale, prin protejarea si conservarea ecosistemelor din zonele respective si generarea in acelasi timp, de venituri si locuri de munca pentru aceste comunitati.
Mai multe informatii gasiti pe www.turismulresponsabil.ro si pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Turismul.Responsabil/

Despre Fundatia Amfiteatru
Infiintata in anul 2000, Fundatia Amfiteatru este o organizatie non-guvernamentala, care dezvoltă programe, proiecte și parteneriate la nivel local, național și internațional, în scopul afirmării resurselor antropice și naturale ale comunităților.
www.fundatia-amfiteatru.ro