Junior în departamentul de accesare fonduri nerambursabile

Cerințe:

1. cunoștințe solide de limba română;
2. cunoștințe avansate de limba engleză (echivalent B3, scris și citit);
3. cunoștințe de documentare online;
4. Microsoft Word și, ideal, Excel. 

Abilitățile necesare pentru acest loc de muncă sunt meticulozitate, minuțiozitate, gândire logică și structurată și o atitudine de tip „problem solving”. Nu este necesară experiență anterioară. 

Descrierea jobului:
Persoanele selectate vor face parte dintr-o echipă de profesioniști cu cunoștințe și expertiză solide pe tot procesul de accesare de fonduri nerambursabile. În prima lună (septembrie 2022) va avea loc un training în accesarea finanțărilor nerambursabile.

Ca parte a echipei, responsabilitățile enumeră:
– documentare pentru fundamentarea propunerilor de proiecte (în principal documentare în domeniile social, cultural și educație);
– colaborare pentru elaborarea structurii propunerilor de proiect;
– redactarea uneia sau a mai multor secțiuni din viitoare propuneri de proiect;
– participare la elaborarea bugetului și a documentației administrative aferente viitoarelor propuneri de proiecte;
– participare la întâlniri cu parteneri de proiect în etapa de elaborare a propunerii de proiect. 

În timp, ne dorim ca fiecare persoană să se dezvolte profesional și să ajungă în punctul în care să poată dezvolta și redacta o propunere de proiect completă. În funcție de abilitățile și cunoștințele persoanelor selectate, în timp, fiecare se poate specializa în anumite tipuri de finanțări, respectiv pe anumite tipuri de activități conexe scrierii propunerilor de proiect (cercetare, implementare proiecte etc.). 

Procesul de selecție a 2 etape:

1. Trimite pe adresa office@fundatia-amfiteatru.ro următoarele:
1.1. Un eseu argumentativ pe subiectul „Copiilor nu ar trebui să li se citească basme clasice”. Acesta ar trebui să conțină un paragraf de introducere, unul sau mai multe paragrafe intermediare (argumentarea motivelor pentru care basmele clasice nu ar trebui citite copiilor) și unul pentru concluzii. Ultimul paragraf va fi scris în limba engleză. 
Reguli de tehnoredactare: maxim o pagină A4 cu margini „Normal” (distanță 2,54 cm), font Arial de dimensiune 12, spațiere 1,5 rânduri. 
1.2. Citește ghidul de finanțare  https://www.ro-cultura.ro/apeluri/acces-la-cultura/apel-2122-s3. Firma „Blue moon SRL” (fictivă) va aplica la acest apel cu următoarea idee – dezvoltarea unui spectacol de teatru pentru tineri din mediul rural, cu 20 de reprezentații în comune din regiunea Nord-Est. Schițează 3 obiective specifice, 3 activități și 3 rezultate pentru o propunerea de proiect a lui „Blue moon SRL”.  

Vă rugăm să treceți în e-mail numele și numărul dvs. de telefon. 

2. Interviu live pentru cei selectați în urma etapei anterioare. 

Candidații care trec de ambele etape vor începe de la 1 septembrie 2022. 

Junior în departamentul de accesare fonduri nerambursabile