Forumul pentru Turismul Responsabil

În perioada 11-13 octombrie 2019 a avut loc a șasea ediție a Forumului pentru Turismul Responsabil, un eveniment organizat de Fundația Amfiteatru și Asociația Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România.

Gazda evenimentului a fost The Ark, un loc cu încărcat de istorie într-una din cele mai reprezentative zone ale Bucureștiului – strada Uranus, la cîteva sute de metri de Palatul Parlamentului, Catedrana Mîntuirii Neamului și Academia Română. Spaţiul cuprins între acestea redefineşte sectorul 5 al Capitalei, fiind parte a transformărilor prin care România a trecut încă de la formarea sa şi care continuă în prezent.

Forumul pentru Turismul Responsabil a avut în acest an o componentă nouă – Tîrgul Turismului Responsabil. Astfel, seria de conferințe din cadrul Forumului a avut un corespondent practic. Vizitatorii și participanții au vizitat peste 20 de standuri, de la pensiuni la meșteșuguri si arte decorative, de la degustări la proiecții de film și expoziții foto.

Cu fiecare ediție, Forumul și-a lărgit adresabilitatea, pentru ca informațiile, ideile și conceptele prezentate să ajungă la publicuri reprezentative. Au fost prezenți elevi și studeni de la licee și facultăți de profil, viitori profesioniști din domeniul ospitalității. Aceștia au completat publicul obișnuit al evenimentului nostru – întreprinzători, specialiști, profesori, reprezentanți ai autorităților locale și centrale, jurnaliști, animatori și oameni pasionați de domeniu.

Mai multe detalii aici: http://www.turismulresponsabil.ro/forumul-pentru-turismul-responsabil-rezumat-si-concluzii/

Forumul pentru Turismul Responsabil